Villa Hotel: website voor hotel/restaurant

Villa Hotel: website voor hotel/restaurant

Voor Villa Hotel in Westende zette ik een nieuwe website op. Het doel was om een modern en stijlvol ogende website op te zetten die de klant vlot informeert over alle zaken die te maken hebben met het hotel en het bij horende restaurant.

Villa Hotel kan hun website zelf eenvoudig aanpassen naar wens, van tekst naar foto’s toe. Ook de pagina’s over de hotelkamers kunnen gemakkelijk worden aangepast.

Vanop elke plaats op de website kun je direct starten met het boeken van het hotel of het restaurant, zowel op de computer als op je smartphone.

De website bestaat in twee talen, Nederlands en Frans en vertalingen kunnen ook eenvoudig aangepast worden. Geen gedoe dus om nieuwe tekst toe te voegen in meerdere talen indien gewenst.

De foto’s op de website zijn geoptimaliseerd om het snel laden van de website te bevorderen. Samen met nog tal van andere optimalisaties zorgt dit er voor dat de website beter scoort in Google. Door het correct opzetten van de verschillende talen komen de gebruikers ook vlot op de juiste pagina’s.

Villa hotel website voor hotel restaurant meerdere talen


Andere projecten

Waarmee kan ik je helpen?

Wat is jouw digitale doel?

Contacteer
Pixeltree boom logo

Wat is je digitale doel

Waarmee kan ik je helpen?

Contacteer mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

hello@pixeltree.be
+32 (0)498 75 66 19

Pixeltree boom logo