Hondengids.com: Website als SEO project

Hondengids.com: Website als SEO project

Hondengids is een SEO project, gericht op het bekomen van zoveel mogelijk organisch verkeer.

Het doel van Hondengids is om inhoud op te zetten en die zodanig te optimaliseren voor het bekomen van zoveel mogelijk relevant zoekverkeer. SEO staat voor Search Engine Optimization en gaat veel verder dan wat de meeste mensen denken. Om te scoren in Google kun je twee zaken doen.

  1. Een eerste manier is om te betalen via Google Ads, dan kun je vrijwel meteen bovenaan staan voor de juiste prijs per klik. Voor sites in een beginfase is dit vaak de aangeraden methode om wat extra verkeer te lokken en uit de startblokken te schieten.
  2. Een tweede, meer arbeidsintensieve methode, is via SEO. Door de manier waarop jouw website opgebouwd is en door de inhoud er van, scoor je organisch op een hogere positie in de zoekresultaten.

Ik raad altijd een gezonde focus op beide aspecten aan, met Google Ads kun je op korte termijn de nodige resultaten behalen terwijl we focussen op SEO wat op lange termijn enorme vruchten kan afwerpen.

Er zijn een hele hoop factoren waarmee je rekening moet houden en die je op punt moet zetten om hoger te scoren in Google. Zo moet je bijvoorbeeld uiteraard wat nuttigs te zeggen hebben. De inhoud moet iets zijn waar mensen ook effectief naar op zoek zijn. Je moet op een gestructureerde manier je tekst, en daarbij aansluitend je website, opbouwen. Om hier goed aan te starten doe je een zoekwoorden analyse. Je checkt hoeveel verkeer er is op bepaalde termen en je beslist op basis daarvan voor een stuk de structuur van je website. Hondengids.com slaagt momenteel goed in deze opzet, met maandelijks momenteel 3000 organische bezoekers en binnenkort nog meer! En dat dus zonder dat er ook maar 1 euro uitgegeven wordt aan advertenties. Ook dit kan ik doen voor jouw website. Contacteer me! Zo kan ik je ofwel een korte opleiding geven zodat je dit zelf voor een stuk kan aanpakken, of ik kan het ook gewoon volledig voor jou doen.

hondengids.com seo project pixeltree


Andere projecten

Waarmee kan ik je helpen?

Wat is jouw digitale doel?

Contacteer
Pixeltree boom logo

Wat is je digitale doel

Waarmee kan ik je helpen?

Contacteer mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

hello@pixeltree.be
+32 (0)498 75 66 19

Pixeltree boom logo