Oh My Eyezzz lashbar: Website met boekingsmodule

Oh My Eyezzz lashbar: Website met boekingsmodule

Voor wimpersalon Oh My Eyezzz lashbar maakte ik een website met boekingsmodule.
Het doel was om een overzichtelijke, gemakkelijke website te maken waar klanten eenvoudig hun volgende afspraak kunnen boeken

De website is gekoppeld met de agenda’s van de medewerkers zodat de beschikbare momenten voor de behandelingen op de website ten alle tijden klopt. De klanten kunnen boeken en betalen online. Hiervoor werken we samen met Mollie als betaalplatform. Door op deze manier te werken zijn de enige terugkerende kosten de transactiekost van Mollie zelf, dewelke een van de laagste op de markt is.

Klanten krijgen meteen een bevestigingsmail, maar kunnen ook inloggen om hun reservatie te beheren, zoals ook te annuleren (tot max 2 dagen op voorhand). De mails zijn volledig aan te passen naar wens en indien gewenst kan ook een SMS verzonden worden.

De website is geoptimaliseerd op vlak van SEO waardoor het 1 van de best scorende websites is voor mensen die zoeken op ‘wimperextensions’ in de regio. Ook werd er een Google Adwords campagne opgezet om extra klanten aan te trekken bij opstartfase.

De boekingsmodule draait op de website zelf waardoor er geen abonnementskosten zijn en waardoor ook veel meer op maat kan gewerkt worden om een persoonlijke toets aan alles te geven. Zo genieten de klanten van het wimpersalon van een duidelijke boekingsflow die volledig in het thema van het salon vormgegeven is.

Wil je zelf ook zo’n website met een boekingsmodule of een andere module? Contacteer mij dan nu.

ohmyeyezzzlashbar website boekingsportaal boekingsmodule pixeltree zwart-wit


Andere projecten

Waarmee kan ik je helpen?

Wat is jouw digitale doel?

Contacteer
Pixeltree boom logo

Wat is je digitale doel

Waarmee kan ik je helpen?

Contacteer mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

hello@pixeltree.be
+32 (0)498 75 66 19

Pixeltree boom logo