Nerdshirt: moderne webshop

Nerdshirt: moderne webshop

Deze moderne webshop heb ik opgezet als een eigen project.

De vereisten waaraan zijn voldaan:

  • Naadloze koppeling aan betaalplatform Mollie
  • Snelle werking
  • Leuke vormgeving, maar vooral overzichtelijk
  • Duidelijk productoverzicht
  • Voldoende aanpasbare instellingen omtrent bv verzending

WordPress als basis voor jouw moderne webshop

Deze webshop werd opgezet met WordPress, meer bepaalde met de e-commerce module woocommerce. Het gebruik van deze module laat toe een professionele webshop op te zetten aan een zeer lage kost. Door het juist gebruik ervan kun je gekende kwaaltjes als snelheid en veiligheid ook optimaliseren.

Met WordPress als basis voor je webshop kun je tot in de grootste detail op maat werken. Daarnaast kunnen transactiekosten zeer beperkt gehouden worden en zijn er ook amper terugkerende kosten zoals abonnementskosten.

Het gebruik van WordPress als CMS voor je webshop biedt verschillende voordelen:

  1. Ten eerste is WordPress / woocommerce zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor gebruikers zonder uitgebreide technische kennis. Dit maakt het gemakkelijk om producten toe te voegen, voorraad bij te houden en content te beheren.
  2. Ten tweede biedt WordPress talloze plug-ins, waardoor we eenvoudig het uiterlijk en de functionaliteit van je webshop kunnen aanpassen aan je specifieke behoeftes. Koppelingen met andere platformen die je gebruikt, kunnen eenvoudig opgezet worden.
  3. Het platform is bovendien SEO-vriendelijk, wat de vindbaarheid van je producten in zoekmachines bevordert.
  4. Een ander voordeel is de actieve community en de constante ontwikkeling van het WordPress-CMS, wat betekent dat je regelmatig updates en nieuwe functies kunt verwachten.
  5. Ten slotte zijn er talloze integraties beschikbaar met populaire betalingsgateways en andere e-commerce tools, waardoor je een geavanceerde webshopervaring kunt bieden aan je klanten. Het gebruik van WordPress als CMS voor je webshop combineert flexibiliteit, gebruiksgemak en krachtige functionaliteiten voor een effectieve online winkelervaring.
nerdshirt website pixeltree kileur moderne webshop


Andere projecten

Waarmee kan ik je helpen?

Wat is jouw digitale doel?

Contacteer
Pixeltree boom logo

Wat is je digitale doel

Waarmee kan ik je helpen?

Contacteer mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

hello@pixeltree.be
+32 (0)498 75 66 19

Pixeltree boom logo