Digitaal aanbod

Met meer dan 10 jaar ervaring in IT, marketing en webdesign, helpt Pixeltree metjouw projecten.Ontdek het digitale aanbod van Pixeltree.

In onderstaande categorieën helpt Pixeltree je met de nodige expertise en nauwkeurigheid verder. Laat me je helpen en bespaar binnenkort geld en tijd!

Pixeltree webdesign websites digitale marketing regio veurne

Digitale marketing

Nood aan meer online bezoekers of klanten? Wil je effectieve campagnes die mikken op de juiste doelgroepen, kanalen en budgetten? Door efficiënt gebruik van digitale marketing genereer ik meer verkeer voor je website, wat resulteert in extra leads of sales.

Ook je bestaande campagnes kan ik analyseren en optimaliseren waar nodig. Tracking van resultaten zet ik voor je op en ik rapporteer cijfers waar je effectief iets mee bent.

Ook met kleine budgetten zijn er concrete resultaten haalbaar! Informeer vrijblijvend!

Pixeltree - aanbod - digitale marketing
Pixeltree - aanbod - creatie

Grafisch ontwerp

Nood aan een flyer, een visitekaartje, logo of een volledige huisstijl? Op zoek naar digitale ontwerpen zoals een banner of een facebook-ad? Wil je een raam, wagen of wat dan ook bedrukken? Ik voorzie wat je nodig hebt, zodat het gevraagde werk ook gedrukt of geïnstalleerd geraakt.

Nood aan creatie en montage van professioneel videomateriaal? Op zoek naar creatie en manipulatie van foto-materiaal? Ook daar help ik je vlot en snel mee verder!

Workflow optimalisatie

Hulp nodig bij het automatiseren van (administratieve) taken? Op zoek naar een nieuw programma, software of app om je dagdagelijkse werking te verbeteren, maar geen idee waar je op moet letten of hoe je er aan moet beginnen?

Ik zoek voor jou de beste optie. Waar mogelijk zorg ik voor op maat gemaakte automatisaties door jouw systemen met elkaar te laten communiceren. Dit hoeft bovendien geen dagen werk te zijn!

Pixeltree - aanbod - workflow optimalisatie
Pixeltree - aanbod - website - webshop

Webdesign

Op zoek naar een mooie website als visitekaartje, een plaats waar klanten afspraken kunnen maken of eerder een volledige webshop? Wil je kunnen inloggen zodat je tekst en afbeeldingen zelf kan aanpassen?

Ik zet een kwalitatieve (mobile first) website voor je op met een grote focus op het uiteindelijke doel er van ('form follows function').

Varia

Nood aan data-analyse? Configuratie van een mailbox? Een update van je bestaande processen, software of hardware? Een security check? Het opzetten van een nieuwsbrief?

Ik kijk wat mogelijk is en optimaliseer het. Indien gewenst geef ik je een opleiding met concrete tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan, zonder rond de pot te draaien. Bovendien help ik altijd nadenken hoe ik jou het beste kan helpen.

Pixeltree - aanbod - varia