Diensten

01.

Website – Webshop

– Mobielvriendelijk
– Doelgericht
– Eenvoudig aan te passen
– CMS (WordPress)
– Op maat
– Onderhoud & updates

Meer info

02.

Google ads

– Doelgericht adverteren
– Krijg meer klanten
– Kost-efficiënt
– Bewezen resultaten

Meer info

03.

Business analyse

– Noden identificeren
– Concrete voorstellen
– Ontwikkelen
– Implementatie
– Opleiding

Meer info

1. Website – Webshop

 • Eenvoudig zelf aan te passen
 • Snel eerste resultaat
 • Op maat voor jouw noden
 • Rekening houdend met jouw huisstijl
 • Optioneel met reservatiesoftware
 • Scoor in Google zoekresultaten
 • Mobielvriendelijk en snel
 • Doelgerichte website
 • Transparante offerte en communicatie
 • Koppelingen mogelijk
 • Nieuwsbrief-integratie
 • Gemaakt voor leadgeneratie
Vrijblijvende offerte
Bekijk referenties

Op zoek naar een professionele website of webshop? Laat je website door mij maken, ik help je verder met een oplossing die voldoet aan jouw verwachtingen.

Elke pagina van de website moet altijd een doel hebben. Wat is het doel van je website en wat wil je dat de bezoeker doet? Daarmee hou ik rekening en dat is de hoofdfocus bij het opzetten van jouw website.. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om leads te generen, of in andere woorden, adverteren op Google om nieuwe klanten te sprokkelen en hen vervolgens een offerte-aanvraag of contactformulier te doen invullen. Het kan ook jouw doel zijn om bezoekers te laten reserveren of boeken, of gewoon producten te doen kopen op je webshop.

Je website is uiteraard ‘responsive’, mobielvriendelijk, dus vlot leesbaar en te gebruiken op een smartphone. Je website en de inhoud ervan is geoptimaliseerd en werkt extreem snel. Daarnaast doe ik het nodige zodat je straks zo hoog mogelijk komt te staan bij relevante zoekopdrachten via Google of andere zoekmachines (SEO)*. Indien gewenst voorzie ik de nodige Google Ads (SEA) zodat het verkeer richting je website verder stijgt!

Ik werk met een geoptimaliseerde versie van WordPress, waarmee ik efficiënt websites kan maken die alsnog voldoen aan de meest complexe eisen en er bovendien goed uit zien. Ik hou rekening met jullie huisstijl zodat alles er professioneel en overzichtelijk uit ziet.

Door een rechtstreekse koppeling met het betaalplatform Mollie zullen je transactiekosten van je webshop bijzonder laag liggen en is er geen abonnements-kost. Concreet wil dit zeggen dat je al snel tot 2% meer marge hebt op je totale omzet tegenover websites als Wix of Shopify die meer marge nemen op de transactiekosten, een effect dat je voelt op lange termijn.

Bovendien is je website of -shop volledig aanpasbaar. Met een uiterst gebruiksvriendelijke manier van aanpassen heb je alle vrijheid over hoe je website er uit ziet en welke teksten er op staan. Bovendien zijn koppelingen met je huidige software vaak mogelijk zodat je voorraadbeheer gekoppeld kan worden om manueel werk te beperken.

* SEO is een vak apart. Ik maak jouw website volgens jouw wensen en budget. Dit altijd volgens de regels van de kunst op vlak van SEO. SEO is echter iets waar veel energie en tijd in kruipt indien je met je website een autoriteit in jouw vakgebied wil worden. Een meer doorgedreven SEO traject kan opgezet worden, maar is iets dat naast het project van de website opgemaakt wordt.

Nood aan meer online bezoekers of klanten? Wil je effectieve campagnes die mikken op de juiste doelgroepen, kanalen en budgetten? Door efficiënt gebruik van Google Ads genereer ik meer verkeer voor je website, wat resulteert in extra leads of verkopen.

Ook je bestaande campagnes kan ik analyseren en optimaliseren waar nodig. Tracking van resultaten zet ik voor je op en ik rapporteer cijfers waar je effectief iets mee bent. Ook met kleine budgetten zijn er concrete resultaten haalbaar! Informeer vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte
Bekijk referenties

3. Business analyse

Hulp nodig bij het automatiseren van (administratieve) taken? Op zoek naar een nieuw programma, software of app om je dagdagelijkse werking te verbeteren, maar geen idee waar je op moet letten of hoe je er aan moet beginnen?

Ik volg mee en breng de huidige processen in kaart. Met doelgerichte vragen breng ik de effectieve nood in kaart. Met al deze info analyseer ik welke oplossing het best zou zijn om het proces te verbeteren. Waar mogelijk en nodig zorg ik voor op maat gemaakte automatisaties door jouw systemen met elkaar te laten communiceren. Voorgestelde optimalisaties kunnen opgedeeld worden in tijd en kost. Ze kunnen via een tijdslijn uitgewerkt worden, vaak zijn er reeds snelle optimalisaties te maken op zeer korte termijn. Meer ingrijpende veranderingen moeten uiteraard meer gepland en gefaseerd uitgevoerd worden. Alles wordt overgebracht in een overzichtelijk plan.

Vrijblijvende offerte
Bekijk referenties

Wat is je digitale doel

Waarmee kan ik je helpen?

Contacteer mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

hello@pixeltree.be
+32 (0)498 75 66 19

Pixeltree boom logo