Website of webshop nodig?

Vanuit Veurne helpt Pixeltree jou vlot verder zodat je snel al je klanten online bereikt.

Op zoek naar een professionele en betaalbare website of webshop voor jouw onderneming in Veurne? Ik help je verder met een oplossing die voldoet aan jouw verwachtingen. Natuurlijk hou ik rekening met alle hedendaagse technische eisen zodat jouw website of -shop volledig op punt staat.

Je website is uiteraard 'responsive' (vlot leesbaar en te gebruiken op een smartphone). Daarnaast doe ik het nodige zodat je straks bovenaan komt te staan bij relevante zoekopdrachten (via Google of andere zoek-machines). Indien gewenst voorzie ik de nodige (digitale) marketing zodat het verkeer richting je website verder stijgt!

Dit alles hoeft bovendien niet veel te kosten. Ik werk met een geoptimaliseerde versie van WordPress, waardoor je kosten bijzonder laag zijn. Door een rechtstreekse koppeling met het betaalplatform Mollie zullen de transactiekosten bijzonder laag liggen en is er geen abonnements-kost. Transactie- en abonnementskosten zijn er bijvoorbeeld wel als je gebruikt maakt van systemen zoals bijvoorbeeld Shopify of Wix. Concreet wil dit zeggen dat je al snel tot 2% meer marge hebt op je totale omzet.

Bovendien is je website of -shop volledig aanpasbaar, ook door jezelf achteraf. Met een uiterst gebruiksvriendelijke manier van aanpassen heb je alle vrijheid over hoe je website er uit ziet.

Vul gerust een vrijblijvende offerte-aanvraag in!

Pixeltree webdesign websites digitale marketing regio veurne

Website met of zonder CMS?

Een CMS, een content management systeem, is een tool waarmee je websites bouwt en beheert. Het laat je toe om in te loggen en via een gebruikersinterface zaken aan te passen zoals tekst, kleuren en afbeeldingen. Voor veeleisende websites en webshops kan dit zeker een voordeel zijn, voor simpelere websites die gewoon openingsuren en wat basisinfo tonen is dit doorgaans niet meteen nodig.

Werken met een CMS heeft doorgaans wat impact op de snelheid van een website. Dit kan gecompenseerd worden door krachtigere en betere hosting te voorzien zodat de website sneller gaat reageren op de verzoeken van de bezoeker. Dit gaat dan weer gepaard met een hoger prijskaartje. Belangrijk dat we alles dus afstemmen op jouw noden, en dat is dan ook net wat ik doe!

Wordpress website / webshop

Velen hebben wellicht al gehoord van het WordPress CMS. Het is 1 van de meest gebruikte website systemen ter wereld. Dit heeft zijn voor- en nadelen. De voordelen van WordPress bestaan die relevant zijn voor jou zijn wellicht dat het een makkelijk systeem is om zelf dingen in aan te passen zoals een tijdelijke promo. Vaak zijn er ook tal van bestaande koppelingen met andere software zoals kassa-systemen, marketingtools of boekhoudpakketten. Dit houdt in dat de website snel, professioneel en tegelijk ook budgetvriendelijk kan zijn.

Een groot nadeel van WordPress is de hoeveelheid aanvallen kunnen gebeuren op je website. Daarnaast loopt een WordPress website vaak ook gevaar van traag te zijn, en laat snelheid tegenwoordig net een enorm belangrijke factor zijn, niet alleen voor Google, maar ook voor echte bezoekers.

Door de ervaring in WordPress, een goed beheer van de technische achterliggende kant, de juiste keuze van thema's en (niet te veel) plugins kunnen beide nadelen voorkomen en tegengehouden worden. Zo geniet je toch van een snelle en veilige WordPress website of shop.

Meer weten? Contacteer me! Ook bestaande WordPress websites of webshops kan ik onder handen nemen.

Vanuit Veurne

Met Pixeltree werk ik vanuit Veurne in de Westhoek, ik ben er geboren en getogen. Op zoek naar een website in regio Veurne of omstreken? Dan is de kans groot dat ik jullie onderneming al wat ken, dat kan alleen maar voordelen geven bij het snel schakelen en vlug operationeel krijgen van de website. Ook help ik altijd meedenken hoe we de website het best kunnen inzetten voor jullie doel en blijf ik dit ook opvolgen indien gewenst en waar nodig. Dicht bij elkaar zitten kan dan alleen maar helpen. Kortom, contacteer mij voor je website in en rond Veurne!