Waarom wij investeerden in een 4K-camera

Posted on Posted in Pixel Blog

Sinds kort bezitten we bij Pixel Tree een nieuw stokpaardje: de Sony α6300. Dit was echter geen makkelijke beslissing, aangezien verschillende merken en verschillende modellen allemaal sterke kanten vertonen. Wij zijn echter gezwicht voor de zeer compacte Sony, vooral omdat we hiermee de kwaliteit van onze videos naar een hoger niveau gaan kunnen tillen. 4K.

We leven in een tijd waarin 4K geen onbekend begrip meer is, 4K tv’s en monitors beginnen stilaan hun weg in de huishoudens te vinden, maar voorlopig wordt slechts een fractie van de content op het web aangeboden in deze fantastische kwaliteit. Door nu te investeren in dit formaat geven we onze klanten de mogelijkheid om hun producten nog beter in beeld te brengen en zijn we meteen ook klaar om de sprong mee te maken zodra 1080p (de huidige “full-HD” resolutie) vervangen zal worden door 4K.

4K is de toekomst, en bij Pixel Tree denken we graag enkele stappen vooruit.

Samen, uiteraard, met u.