Pixel Tree: Samen met jouw muziek!

Posted on Posted in Nieuws

Begint de punkrockband waar je lid van bent na al die jaren zwoegen eindelijk aan zijn eerste tournee? Die eerste mixtape waarop je de ziekste lyrics op ons loslaat begint echt wel wat fans te krijgen? Heb je net een talentenjacht plat gespeeld met de ronkende electrobeats die je zelf hebt gemaakt? Awesome! Je bent muzikant, bent er trots op en wilt er het allerbeste uithalen! We kunnen die mentaliteit wel smaken, en willen daarom jouw muziekproject een extra duw in de rug geven!

Bij Pixel Tree draait alles rond web development, videoproductie en grafisch ontwerp en hoe we een zo sterk mogelijke combinatie van die drie factoren kunnen bekomen. Lang verhaal kort: wij kunnen jouw zichtbaarheid op het web vergroten, zodat jouw project een betere kans maakt om een blijvende indruk na te maken bij potentiële fans. De actie die we vandaag lanceren garandeert niet enkel dat je straffe diensten kan combineren, maar doet dit ook nog eens aan een enorm scherpe prijs.

Straffe belofte? Hier zijn de acties.

Allereerst zijn onze 3 pijlers speciaal voor muzikanten gezakt naar een vaste prijs van 350€/dienst. Wat wilt dat nu concreet zeggen? Wel:

 • – Wil je een kick-ass logo voor je band? Dat is dan €350.

 • – Wil je misschien toch die ongelofelijk knappe website onder het “a place to call home”-motto? Dat is dan €350.

 • – Heb je er toevallig al aan gedacht om een videoclip te maken van jullie hitsingle of misschien een awesome documentaire? Natuurlijk wel! En dat is ook gewoon €350.

“Ok, dat is straf. Maar als ik alles wil is dat nog altijd niet niks, als ik een beetje kan rekenen?”

Sterk argument, denkbeeldige stem in mijn hoofd die ongetwijfeld representeert wat elke muzikant denkt na dit te lezen, en wij zitten hier ook echt mee verveeld. Daarom zijn er nu ook al interessante combinatiemogelijkheden beschikbaar!

Kies je ons om je website én je nieuwe video te laten maken, dan komt de combo aan €500, en dus niet aan de €700 die in de eerste promo het geval zou zijn! Een sterke geste, maar we zijn nog niet klaar met de cadeaus! We hebben nog een laatste ideetje in gedachten voor wie een grote samenwerking met ons wilt opstarten.

Pak je met je muziekproject namelijk alle opties, dan betaal je slechts €700. Dat is €700 voor én een logo, én een website, én een video.

Deze promoties beginnen vanaf vandaag en zijn geldig tot en met woensdag 15 juni. Jullie kunnen ons hier contacteren, alsook via Facebook en Twitter voor (aan)vragen in verband met deze actie.

De 10 geboden van deze promotie

De algemene voorwaarden van Pixel Tree zijn van toepassing, en worden aangevuld met volgende voorwaarden specifiek voor deze promotie.

 1. De promotie is van toepassing op alle muzikanten, alle genres, alle klassen, met of zonder label.
 2. De prijzen vermeld in deze promo zijn inclusief BTW.
 3. Een website bevat in deze promo een maximum van 5 unieke pagina’s. Meer pagina’s kunnen aangevraagd worden, de meerprijs wordt vooraf afgesproken onder de vorm van een offerte.
 4. Een video bevat in deze promo een maximum speelduur van 4 minuten. Meer minuten kunnen aangevraagd worden, de meerprijs wordt vooraf afgesproken onder de vorm van een offerte.
 5. Het logo kan uitgewerkt worden naar andere doeleindes (banners, naamkaartjes,..). De meerprijs wordt vooraf afgesproken onder de vorm van een offerte.
 6. De besprekingen en opnames vinden ten laatste plaats in augustus 2016.
 7. Er kan een maximum van 2 verschillende versies voor elk aspect aangevraagd worden. Kleine aanpassingen behoren niet tot deze versies, maar zijn gelimiteerd tot 9 per versie.
 8. Indien er gefilmd wordt is 1 opnamedag inbegrepen. Indien er meerdere dagen gefilmd moet worden zal de meerprijs hiervan afgesproken worden onder de vorm van een offerte.
 9. De band is verantwoordelijk voor het zoeken en regelen van locaties, attributen en/of acteurs die gebruikt worden in een video. Pixel Tree zorgt voor de juiste opname van beeld en geluid en kan belichting voorzien. Het kan interessant zijn om enkele foto’s van de locatie(s) door te sturen voor de opnames!
 10. De deadline voor het project staat ten laatste 1 maand na de laatste bespreking of opnames.

Interesse?

Dan is het tijd om contact op te nemen en af te spreken!